hejhej

Nu har jag lämnat in mitt sista psykologiprov - äntligen! setat och brottats med det hela dagen, mest kvällen kanske. Så ingen grillfest för min del, men det känns ganska lugnt att va ensam ett tag och dansa till sin egen pipa.

Jag sitter just nu och hoppas att hannas inte spiller vin, pruttar och spottar i astors ansikte under daten och att dirken inte kommer snubbla in vid halv fem och hava efterfest. Jag tror att jag kan vara lugn på båda fronterna.

Jag har stuligt lite bilder från hannas kamera och lagt in dom på datorn nu. vi börjar lite slugt med bara en bild. Hanna och dirken innan vi ska åka fyrhjuling. Dirken poserar som aldrig förr då jag nu efter en vild gissning har närmare 500 bilder på stackarn. Så fort jag har en kamera i handen blir han besviken, han våndas. Hanna däremot hon ler friskt och festar till det med att knyta sina skor.





Hej hej!

nu har vi haft internett i två veckor och inte blev det mycket bloggning för det. jag har pluggat den lille stjärten av mig, dirken har jobbat och hanna har softat och kärat ner sig i Astor som hon springer på dejter med titt som tätt - vårat gästrum står oftast tomt.

Nu under helgen har dirkens kompis från angola kommit för att hälsa på. Han har med sig sin vän coffee.
Vännen från angola och jag kommer inte riktigt överens men vi har det trevligt i stugan ändå.

Annars har vi campat i både öknen och på stranden, det har varit riktigt festligt. Vi har ätit en massa gott och bjudit på middagar. Vi har även åkt fyrhjuling som slutade på sjukan för min del. Men efter 2 sprutor i stjärten av dr dirk själv så var jag som ny igen.

Jag har fått jobbvisum och kommer hem den 10 aug istället för nu på söndag. Dirken kan eventuellt finnas med i bagaget då, om inte kommer han till sverige senare i augusti.
Jag är anställd på Sun-properties för att kunna få mitt jobbvisum, senare har vi pratat om att jag ska börja jobba där på riktigt om jag vill. Då är det tänkt att jag ska pyssla med homestage'ing - puffa kuddar i hus som ska säljas. Hon som äger företaget tycker att det lät som en bra idé och vi får se senare hur det faller på.


Nu ska jag och hanna åka till cottage sjukhuset för att träffa en tandläkaren för att fixa hannas tand.  Senare ska jag, dirk och angolerna på grillfest hos dirkens päron. Hanna och Astor ska på date på the tug! Hannas första riktiga date och hon springer runt här med kläder runt huvet och undrar vad hon ska ha på sig.

Lägenheten börjar formas och det känns som hemma nu. Dirk och jag är mer kära än förut och vi sitter ihop mest hela dagarna. Han lär sig mer och mer svenska, just nu är vi inne på dubbel-ord. Så jag går under namnet "kärleksfis" nu förtiden.

Jag blonderat håret, skaffat mig en lugg och saftat på mig ett och annat kilo. 



Allt gott!


sådärja

Idag kom det två mörka män för att installera internet. Vi förstod inte riktigt varandra, så dirken fick komma till undsättning. Nu är internet igång vilket också innebär bloggning. underbart

RSS 2.0