vi är så kära

jag och dirk är ingrodda sambos nu och bara latat oss hela helgen i lägenheten. underbart!!
nu ska vi käka svensson-pastagratäng och bara ha det degigt!

valnöt

sitter med en gi-päronkaka i ugnen, fint ska det vara. skulle egentligen på ladies night ikväll hos tanya, men då jag är sjuk och har alldeles för mycket plugg framför mig utlöser det ena de andra så det blir hemma ikväll. trist!

ska vilken sekund knatas över till dirks föräldrar för käk, dirk som operera som en tok idag dyker upp lite senare. stackarn, trött som en fiskmås i sydvästvind är han. Vi åkte nämligen från windhoek 3 imorse, när vi kom hem kröp jag direkt ner i säng och han direkt till jobb efter 35 mils bilfärd. Jag försöker fjäska med päronkaka med valnötter.

bilder från i måndags, jag har lyckats blivit blond, brun och blid




uppdatering

usch jag är så dålig på att blogga, men jag ska skärpa mig och skrapa ihop ett inlägg varje dag. troligen kommer det mest bara bli en massa nonsens men de är väl skoj det också kanske.

jag och dirk har precis kommit hem från cape town. Vi var där fre-ons. Det var roligt att få träffa hans vänner och bekanta, se vart han pluggade och framförallt turista som en tok. han var en festlig turistguide och jag är väldigt nöjd. jag slänger upp bilder framöver.

Väl i kapstaden shoppades det också sånt som inte går att få tag på här. Så, det blev en wetsiut för mig! Otroligt glas och väldigt stolt över min gummidräkt. Nu ska det äntligen tas tag i denna surfningen. Vi köpte över snordyra sängkläder i egyptisk bomull, så nu sover vi gott och äter gröt. Hela november blir en spara in månad. Ibland gosar vi till det med musli.

jag är för tillfället  på sjuken och stannar inne o pluggar i helgen. Dirk fick en present av mig också, så nu ska det spelas risk för hela slanten. Dirk och jag har nämligen varit tillsammans i ett år nästa vecka, vilken grej va? tiden går fort.

nu ska slurpla upp mitt tyska kaffe och vädra täcke och kuddar, för nu minsann ska det slängas på nya sängkläder! vi njuter samtidigt som vi får lite lätt ont i magen av köpet.


14 oktober

då var jag äntligen framme och hemmastadgad!

kröp upp vid 10 idag för att börja städa och röja undan lite. på torsdagar kommer margherit hit för att hjälpa oss med städning, jag har som vanligt inte släppt att det är meningen att de ska va lite stökigt när hon kommer.

jag har lagat lunch till dirkfisen, det blidde kyckling med gröncurry och något jag skulle vilja kalla grötris.
idag ska jag plugga då jag har prov på lördag. historia denna gång och det är förbannat många sidor som jag känner att jag inte alls vill ha att göra med. Sen ska jag pallra mig till gymmet för att få denna fetsmala kropp en omgång. jag tror på succé.

Hur är det annars då? jo tackar som frågar det är kanon. trivs jättebra i huset och sover likt en ärta. det är ljust, rymmligt och man hör vågorna. Dirk och jag kramas och äter ostron tillsammans med vin, allt är i vanlig ordning det vill säga.

Något som är otroligt positivt är att efter 6 månaders letande, frågande och tjatande har jag äntligen hittat pesto. Av en ren slump dessutom. herregud jag är så glad. nu fattas det bara att hitta saffran, jag tror den biten kommer lösa sig. Annars får mamma och pappa helt enkelt skicka den saffran jag köpte och glömde hemma.

RSS 2.0