morrn!

håller på att pochera ägg! jovisst. jag har  köpt en "äggpocherare" för 149  pucks på clicks. Det här är andra gången jag använder den, väldigt festlig makapär. Till denna händelse sitter jag just nu med kaffe och tar in imorgonen.

idag ska jag följa med simone till jobbet! Ett visst antal gånger under året tar dom kids från slummen på kamelfärd och ger dem förberedelser innan de ska börja skolan. Alltså, mer eller inte mindre få kidsen att adapta till ett sofistikerat samhället. Om man ska vara helt ärlig. Godis får dom också. Det ska bli intressant!




crayfish

godmorgon mina små kottar!
Dirk har precis åkt till jobbet och vi har haft vår vuxna morgonrutin - dricka kaffe tillsammans. Det är något vi har börjat med. Väldigt bra faktiskt, får mig att gå upp. Han också, då jag inte kan ligga och reta honom för att inte få ligga o snooza i sängen.. mm. vi är bra kluriga!
'
idag står det samhällsplugg på schemat. ska läsa igenom allt på förmiddagen och på eftermiddagen blir det att skriva provet. idag på lunchen ska vi åka o köpa hummerutrusting.. haha

Idag är det nämligen "crayfish season", och ja jo det är kräftor men de är lika stora som hummer så jag väljer att kalla dom för hummrar. Oavsett, dom hänger i vattnet precis utanför oss och dirk ska dyka och ha sig i eftermiddag. 8 st per dag får man ta. så nu jäklar blir det skaldjursmiddagar för hela bunten! fest.


RSS 2.0