halsfluff

igar var jag hemma hos hanna och astor, det blev lite vin och lite snick snack. planera lite smatt infor min och hannas fest vi ska ha pa fredag, lite av ett "hej vi ar har igen"-padrag. ikvall ska det planeras med tillsammans med tanya.

iovrigt ar jag djavulskt hungrig och vill ha lunch nu. dessutom har jag halsfluss. lat mig utrycka min dag 2 pa jobbet i bild.  varsegod.


albino maid

har far ni en bild pa en blek albino delfin som forsoker jobba pa en branna. jag har till och med tagit till "50 plus vardbitrade solar pa fikarasten"-posen.

Har i oknen har floden borjat rinna till igen, valdig stor grej. sa vi grillade korv brevid floden med dirks foraldrar i helgen.




dolly parton working nine to five.

jag tror att det har blir den forsta gangen i mitt liv som jag borjar ett inlagg med.

Jag sitter pa jobbet.

haha


iallafall..

jag sitter pa jobbet. jag jobbar pa dirks praktik nu, har hand om hans ekonomiska och "adrimestrativa" ting. jag antar att han anstallt mig pga karlek da jag inte ens kan stava till adrimestraaa... ja! men vafan, jag trivs. sitter just nu och sipprar pa pulverkaffe. hur mycket 8-16 jobb ligger det inte over det liksom? pulverkaffe.

nu har jag spottat ur mig ett inlagg. och fler ska det bli, jag maste ju uppdatera er om mitt lilla liv har pa afrikas vastkust! just ja! jag ar blond igen.



mugg!

nu ar jag landad, soven och klar! sitter just nu pa dirks laptop och har precis kommit hem fran att kopa smatt och gott tills hans kollegor. det ar dirks fodelsedag sa da blev det lite plock till dom. Jag var uppe med tuppen 7.30 tillsammans med fodelsedagsbarnet. det blev kaffe och present!

nu haller jag pa att skriva inkopslista for kylskap och skafferi som ekar. sa jag ska ta den dar monstertrucken och styra min kos till affaren. Sen blir det att baka och laga kak till oss, dels for ikvall men ocksa nu pa lunchen.

lunch blir det kycklinggryta med dijonsenap och basilika :) kvallen blir en overaskning for dirk sa det kan inte avsloja!

Jag kopte mig en mugg pa arlanda forresten! mit plan for forsenat vilket skapade en viss utrak, sa jag kopte mig en stockholms kopp pa starbuck 110 kr! som hittat. dirk tyckte att de va en snygg porslinshink. stor som ett helt hus ar den.


RSS 2.0