Det var frisk luft i cigarrloungen

Igår var det tänkt att vi skulle gå ut för att dricka lite vin. Vi tyckte att cigarr-loungen på antingen " the wrek" eller spat lät som en go idé. Då the wrek nyligen gått ut med att dom också ha en cigarrbar, valde vi att gå dit. Men då jag har fått fnatt på ostron tänkte vi att vi skulle äta dom i resturangen innan cigarrbaren.

Utanför står en skyllt att dom har en cigarrbar! Festligt! härliga tider! Vi åker upp till restaurangen och äter våra ostron och dricker det där vinet innan vi kilar ner till cigarrbaren. Jag fick upp bilder av mörka möbler, män i sina tidiga 60 sitta nerskjunkna i rustika skinnfotöljer smuttandes på en cigarr, en tung rök- och cigarrdoft samt eventuell blues i bakrunden.

Ostron först! Då köket nyligen stängt fick vi snällt sätta oss i baren och äta, sagt och gjort.








sen kom en man och frågade om han inte skulle ta kort på oss båda och det klart han fick det. Däremot blir ju aldrig bilden riktigt bra om det tas av en främling. Jag ser både nervös och skitnödig ut.


Så var det dags att bege sig ner till cigarrbaren! Vi frågar om vi kan forsätta på samma nota, servitrisen verkar lite lätt förvirrad men svarar att det är lättare att köra dom separat. Men då servitriserna jobbar för provision här, föreslor hon att vi ändå kan köpa oss ännu ett glas här i baren för att ta med oss ner och det tyckte vi att det kunde vi absolut göra - hon hade ju faktiskt gett oss ostron även fast köket var stängt.


Vi tar med oss våra glas, till hissen och mot cigarrbaren!




Efter letande, tittandes runt hörn och dörröppnande insåg vi att den där pilen pekar faktiskt inte pekar någon annanstans än på just den där bänken brevid askfats-tunnan - utomhus.

Inte precis vad vi hade tänkt oss men vi hade det väldigt bra och roligt ändå.











Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0